Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματα μας ανοίγουν ξανά απο τις 5/4 με την μέθοδο Click Inside με ραντεβού. Τα Ωράρια λειτουργίας διαμορφώνονται ως εξής:

Κατάστημα Περιστερίου: Δευτέρα εως Παρασκευή 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ. εως 5μ.μ  210.2477863

Κατάστημα Μενιδίου :  Δευτέρα & Τετάρτη: 9 π.μ εώς τις 3 μ.μ - Τρίτη & Πέμπτη &  Παρασκευή 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ & 5 μ.μ εως τις 8.30μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ  213.0331279

Σας περιμένουμε ξανά με χαρά και ασφάλεια στα καταστήματα μας! 

Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Bergner

Bergner

Η εταιρεία Bergner εξειδικεύεται στην κατασκευή οικιακών σκευών για την σύγχρονη και παλιά νοικοκυρά.

Στην συλλογή της παρουσιάζονται προϊόντα όπως τηγάνια, κατσαρόλες, μαχαιροπίρουνα, γάστρες, και κουτάλες.

 Η Bergner φροντίζει να παρέχει στην νέα, αλλά και στην παλιά νοικοκυρά ιδιαίτερα και καλαίσθητα οικιακά σκεύη, σε σετ είτε ξεχωριστά, τα οποία είναι ιδανικά και ως δώρο.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι ιδανικά κατασκευασμένα από ανθεκτικά και ασφαλή προς τον άνθρωπο υλικά, με επιστρώσεις και μεμβράνες προστασίας.

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει σε κάθε νοικοκυρά οικιακά σκεύη που χρειάζεται για το μαγείρεμα, αλλά και την αποθήκευση των τροφίμων. Με ασφάλεια, σύνεση και προσοχή προς την ανθρώπινη υγεία τα προϊόντα Bergner είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα.

Από μικρά εργαλεία, έως μαχαιροπίρουνα, σετ κατσαρολών και κουτάλες, στην συλλογή της θα βρείτε ό,τι χρειάζεται η κουζίνα ενός σπιτιού για ένα προηγμένο και σωστό μαγείρεμα.

Φιλοδοξία της αποτελεί η δημιουργία σκευών που θα γίνουν η αδυναμία της νοικοκυράς, για αυτό και όλα της τα προϊόντα διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων δίνοντας την επιλογή στους πελάτες της να επιλέξουν το χρώμα που τους αρέσει και εκφράζει καλύτερα.

Αγόρασε στο Crazy Market όλα τα προϊόντα Bergner με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.