Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματα μας ανοίγουν ξανά απο τις 5/4 με την μέθοδο Click Inside με ραντεβού. Τα Ωράρια λειτουργίας διαμορφώνονται ως εξής:

Κατάστημα Περιστερίου: Δευτέρα εως Παρασκευή 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ. εως 5μ.μ  210.2477863

Κατάστημα Μενιδίου :  Δευτέρα & Τετάρτη: 9 π.μ εώς τις 3 μ.μ - Τρίτη & Πέμπτη &  Παρασκευή 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ & 5 μ.μ εως τις 8.30μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ  213.0331279

Σας περιμένουμε ξανά με χαρά και ασφάλεια στα καταστήματα μας! 

Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Luigi Ferrero

Luigi Ferrero

Η εταιρεία LUIGI FERRERO εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την δημιουργία και την κατασκευή πρακτικών οικιακών και μαγειρικών εργαλείων.

Στην μεγάλη συλλογή της με μαγειρικά εργαλεία μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, πιρούνες, σύρματα, σπάτουλες, αποφλοιωτές, ταψί, δοχεία, λεμονοστίφτες, μαχαίρια, τηγάνια, μπολ και άλλα.

Η εν λόγω εταιρεία ασχολείται αποκλειστικά με την δημιουργία και το λανσάρισμα χρήσιμων μαγειρικών εργαλείων, τα οποία συμβάλλουν στην βέλτιστη διαδικασία μαγειρέματος και σερβιρίσματος. 

Η Luigi Ferrero είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει μαγειρικά σκεύη σύμφωνα με τις εξελίξεις και τις εκάστοτε απαιτήσεις της αγοράς, ακολουθώντας τις νέες ανάγκες που συνεχώς δημιουργούνται στις νοικοκυρές και όχι μόνο.

Όλα τα προϊόντα της είναι κατασκευασμένα από προηγμένης ποιότητας υλικά, ανθεκτικά, μοντέρνα και πάνω από όλα καλαίσθητα και δημιουργικά.

Κάθε στοιχείο της είναι κατασκευασμένο με τέλειο και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσελκύει και να ικανοποιεί τους χρήστες του.

Μέλημα της εταιρείας μέσα από τα προϊόντα που διαθέτε, είναι να καταφέρει να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα οικιακών μαγειρικών λύσεων για το σπίτι.


Βρες όλα τα προϊόντα Luigi Ferrero με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.