Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματα μας ανοίγουν ξανά απο τις 5/4 με την μέθοδο Click Inside με ραντεβού. Τα Ωράρια λειτουργίας διαμορφώνονται ως εξής:

Κατάστημα Περιστερίου: Δευτέρα εως Παρασκευή 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ. εως 5μ.μ  210.2477863

Κατάστημα Μενιδίου :  Δευτέρα & Τετάρτη: 9 π.μ εώς τις 3 μ.μ - Τρίτη & Πέμπτη &  Παρασκευή 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ & 5 μ.μ εως τις 8.30μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ  213.0331279

Σας περιμένουμε ξανά με χαρά και ασφάλεια στα καταστήματα μας! 

Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Clatronic

Clatronic

Η εταιρεία CLATRONIC ιδρύθηκε το 1982 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, καθώς και διαφόρων ηλεκτρικών προϊόντων. 

Στην ευρεία συλλογή της μπορείτε να βρείτε φριτέζες, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικούς βραστήρες, ατμοκαθαριστές, αποξηραντές, φαγητοδοχεία, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές μανικιού, αλλά και ψηφιακά ρολόγια.

Η Clatronic προσφέρει στο κοινό της λειτουργικά προϊόντα και ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων.

Οι οικιακές της συσκευές είναι κατασκευασμένες από υλικά προηγμένης ποιότητας, ανθεκτικά και με εγγύηση καλής λειτουργίας. Ικανοποιούν στο έπακρο όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχει μια νοικοκυρά. 

Ακόμη, τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, είναι εξίσου κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετικά ως προς την περιποίηση και την απόδοση τους. 

Επιπλεόν, η κατασκευή φίνων και καλαίσθητων ψηφιακών ρολογιών εξυπηρετεί στις πληροφορικές ανάγκες των πελατών της. 

 

Αγόρασε στο Crazy Market όλα τα προϊόντα Clatronic  με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.