Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Happy Socks

Happy Socks

Ερχόμενο από την Σουηδία, το brand Happy Socks δημιουργεί και καινοτομεί στις κάλτσες παρέχοντας στο κοινό του ιδιαίτερα και μοντέρνα σχέδια που εντυπωσιάζουν. 

Δημιουργήθηκε στην Σουηδία το έτος 2008 από τους Mikael Söderlindh και Viktor Tell, οι οποίοι είχαν την ιδέα και τον σκοπό να φτιάξουν την διάθεση του κόσμου παίρνοντας ένα απλό και καθημερινό κομμάτι της καθημερινής ένδυσης των ανθρώπων και εξυψώνοντας το σε ένα άλλο επίπεδο υψηλής αισθητικής και εμφάνισης. 

Κατά καιρούς, δημιουργούν και λανσάρουν θεματικές συλλογές. Όλα τους τα ζευγάρια απευθύνονται σε ένα ευρύ, ηλικιακά, κοινό από τον πιο μεγάλο στον πιο μικρό. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά θα βρουν στο συγκεκριμένο brand τα πιο όμορφα και ευφάνταστα σχέδια σε κάλτσες που όχι μόνο θα δώσουν μια πολύχρωμη νότα στο στυλ τους, αλλά θα τους φτιάξουν την διάθεση αφού ξεφεύγουν από τα κλασικά σχέδια. 

Κύριο μέλημα του εν λόγω brand είναι να βάλει τις κάλτσες του σε όλα τα σπίτια και να δημιουργήσει πολύχρωμα και μοναδικά σχέδια που θα συνεπάρουν το κοινό τους. 

Αγόρασε στο Crazy Market όλα τα προϊόντα Happy Socks με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.