Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

BN Wall Coverings

BN Wall Coverings

Η εταιρεία BN WALL COVERINGS είναι κομμάτι της εταιρείας BN International που συστήθηκε το 1926 με το όνομα Balatum NV. Στην αρχή προμηθεύονταν υποστρώματα και κομμάτια υφάσματος που 'έντυναν' βιβλία, ενώ από το 1930 και πέρα ξεκίνησαν να κατασκευάζουν και ταπετσαρίες.

Στην συλλογή της θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φίνες και δημιουργικές ταπετσαρίες για το σπίτι, σε ιδιαίτερα σχέδια που ασπάζονται τον μοντερνισμό και την υψηλή αισθητική. 

Διανέμει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στο κοινό της την δυνατότητα να 'ντύσουν' τους τοίχους του σπιτιού τους με ιδιαίτερα και καλαίσθητα σχέδια ταπετσαριών.

Τα χρώματα, τα μοτίβα, τα σχέδια σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα που παρέχει στα προϊόντα της σαν εταιρεία, την καθιστούν ένα δυνατό χαρτί στον χώρο της οικιακής διακόσμησης.

Η μοναδική αυτή εταιρεία δημιουργεί επαναστατικές ταπετσαρίες με εκκεντρικά σχέδια που κάνουν κάθε σπίτι κομψό και μοντέρνο.

Κύριος στόχος της είναι να παρέχει στο κοινό της, πέρα από υψλής ποιότητας προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στο στάτους της, μοναδικά σχέδια που θα ανυψώσουν την οικιακή διακόσμηση σε άλλα δεδομένα.

 

Αγόρασε στο Crazy Market όλα τα προϊόντα BN Wall Coverings με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.