Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Benson Tools

Benson Tools

Η εταιρεία Benson Tools κατασκευάζει εξειδικευμένα εργαλεία που αφορούν τα οχήματα παντός τύπου, με έμφαση στα αυτοκίνητα.

Στην συλλογή της θα βρείτε  ανυψωτικά και στηρίγματα αυτοκινήτου, κατσαβίδια, πάγκους εργασίας, συσκευές συγκόλλησης, τρυπάνια, αλλά και διάφορα άλλα εργαλεία, επαγγελματικά και μη, για να είναι ο κάθε άνδρας ο μάστορας του σπιτιού.

Όλα τα προϊόντα της Benson Tools είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και εύκολης λειτουργίας, τα οποία συνοδεύονται από οδηγίες χρήσεις, έτσι ώστε κάθε άνδρας να μπορεί να τα χειρίζεται.

Η μεγάλη του γκάμα και συλλογή διαθέτει πολλών λογιών εργαλεία, εκ των οποίων τα περισσότερα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι, καθώς εξυπηρετούν απλές και βασικές ανάγκες επιδιόρθωσης και κατασκευής.

Μέλημα της εταιρείας είναι η παραγωγή προϊόντων, των οποίων η παρουσία θα γίνει απαραίτητη σε κάθε σπίτι. Από μικροεργαλεία έως πάγκους και μεγάλες κατασκευές, η Benson Tools διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται άνδρες και γυναίκες.

Αγόρασε στο Crazy Market όλα τα προϊόντα Benson Tools με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.