Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Carioca

Carioca

Η εταιρεία CARIOCA γνωστή σε όλους μας από την παιδική μας, ακόμη, ηλικία κατασκευάζει εξειδικευμένα προϊόντα ζωγραφικής.

Στην συλλογή της θα βρείτε μαρκαδόρους σε όλα τα μεγέθη, μολύβια, κασετίνες, υπογραμμιστές, γόμες, πάζλ, μακιγιάζ προσώπου για παιδιά και άλλα.

Η Carioca δημιουργήθηκε στα μέσα του '50, από τον Alessandro Frola, και έκτοτε έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα. Αποτελεί το νούμερο ένα brand όσον αναφορά προϊόντα ζωγραφικής με βασικό κοινό του τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Χάρη στα ποιοτικά της προϊόντα, τα οποία φροντίζουν να σέβονται και να προστατεύουν τα παιδιά από βλαβερές χημικές ουσίες, η εν λόγω εταιρεία από μικρή ηλικία ακόμη καταφέρνει να αποτυπώνεται στο μυαλό μικρών και μεγάλων. Αποτελεί την λύση και την απάντηση σε κάθε προϊόν ζωγραφικής που μπορεί κάποιος να ψάχνει, διαθέτωντας από μπλοκ ζωγραφικής έως τους γνωστούς της μαρκαδόρους.

Το πολύχρωμο και ζωντανό σήμα της συντελλεί σε αυτή την επικύρωση του ονόματος και της σημασίας της στον χώρο.

Είναι μια πολύ εμπορική εταιρεία με ένα αστείρευτο νεανικό κοινό. 

 

Αγόρασε στο Crazy Market όλα τα προϊόντα Carioca  με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.