Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματα μας ανοίγουν ξανά απο τις 5/4 με την μέθοδο Click Inside με ραντεβού. Τα Ωράρια λειτουργίας διαμορφώνονται ως εξής:

Κατάστημα Περιστερίου: Δευτέρα εως Παρασκευή 10 π.μ. εώς τις 7 μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ. εως 5μ.μ  210.2477863

Κατάστημα Μενιδίου :  Δευτέρα & Τετάρτη: 9 π.μ εώς τις 3 μ.μ - Τρίτη & Πέμπτη &  Παρασκευή 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ & 5 μ.μ εως τις 8.30μ.μ & Σάββατο : 9 π.μ εώς τις 2 μ.μ  213.0331279

Σας περιμένουμε ξανά με χαρά και ασφάλεια στα καταστήματα μας! 

Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Beurer

Beurer

Η εταιρεία Beurer εξειδικεύεται από το 1919 στην δημιουργία και κατασκευή ηλεκτρικών ειδών, τα οποία αφορούν τον τομέα της υγείας.

 

Αν και η εταιρεία ξεκίνησε με βασικό της προϊόν την ηλεκτρική κουβέρτα, η οποία λανσάρετε επαναλαμβανόμενες φορές έως και σήμερα, στη συνέχεια προχώρησε στην δημιουργία ηλεκτρικών συσκευών ζυγαριών, ζωνών μασάζ, ηλεκτρικών βουρτσών για τα μαλλιά, ακόμα και υγραντήρων.

 

Βάση και σκοπός της είναι η δημιουργία πρακτικών και λειτουργικών συσκευών που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και τηςυγείας των πελατών της.


Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά, προηγμένης τεχνολογίας, με σεβασμό και προσοχή προς την ανθρώπινη υγεία και ευεξία.


Φιλοδοξία της είναι να κατακλύσει την αγορά με τις προηγμένες συσκευές της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίας που εξυπηρετούν όλους τους ανθρώπους.


Η μοναδική αυτή εταιρεία δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στα ηλεκτρικά σκεύη.

Αγόρασε στο Crazy Market όλα τα προϊόντα Beurer με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.