Παραγγελίες: 211.0124998, 2102477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Sector

Sector

Η εταιρεία Sector ειδικεύεται στην κατασκευή ρολογιών χειρός για άνδρες και γυναίκες που τα χαρακτηρίζουν η ποιότητα και η ανθεκτικότητα.

Στις συλλογές της μπορείτε να βρείτε καλαίσθητα ρολόγια χειρός, τα οποία χωρίζονται σε ρολόγια για εσωτερική και για εξωτερική χρήση. Η εταιρεία Sector χαρακτηρίζεται για τα ρολόγια που κατασκευάζει, για την ομορφιά και την φινέτσα τους, αλλά πάνω από όλα για την ανθετικότητα τους. Έχει κατά καιρούς δημιουργήσει εξαιρετικά κομμάτια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να φορεθούν ακόμη και κατά την διάρκεια διαφόρων εξωτερικών δραστηριοτήτων.

Το κοινό τους είναι κυρίως δραστήριοι άνθρωποι που θέλουν να έχουν εντυπωσιακά και μοντέρνα ρολόγια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και κατά την διάρκεια της άσκησης τους. 

Όλα τους τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, διατίθενται σε διάφορα χρώματα αλλά και σχέδια, έτσι ώστε κάθε άνθρωπος από το κοινό τους να μπορεί να βρει αυτό που θέλει και τον εκφράζει.

Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στο κοινό τους ποιοτικά ρολόγια που θα τους βολέψουν και εξυπηρετήσουν σε κάθε στιγμή της ζωής τους. 


Αγόρασε στο hellas-tech.gr όλα τα προϊόντα Sector με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.